top of page

Newton Running jalanõud Tradehouse tervisejooks-kõnd sarja etappidel


Juba sellel kolmapäeval saab alguse 2022. aasta Tradehouse tervisejooks-kõnd sarja 1.etapp, mis toimub kaunis Kadrioru pargis. Kokku on sarjas 21 etappi, mida viib läbi MTÜ Stamina Spordiklubi.

Foto: stamina.ee / Jaan Poska juba ootab tervisejooksjaid

Kõik spordisõbrad on oodatud starti ajavahemikus 16:00 - 20:00 1. etapi start ja finiš asuvad Rohelise Aasa tn parklas Kadrioru staadioni ja Kadrioru tenniseväljakute vahel.

Auto saab mugavalt parkida stardi- ja finishipaiga juurde Rohelise Aasa tn parklasse, kus parkimiskellaga on lubatud 2,5 tundi tasuta parkida!

Newton Running jalanõude testimisala

Samal alal paikneb ka Fysioparki punane reklaamtelk, kus on võimalik tutvust teha Newton Running jooksujalanõudega ja küsida nõu, kuidas valida erinevate mudelite seast endale just sobivaim. Mudeleid on võimalik ka kohapeal testida.

Võtame kaasa suure hulga erinevas suuruses ja erinevaid mudeleid Newton jalanõusid. See annab võimaluse igal soovijal teha esimest tutvust Newtoni tossuga ja tunnetada seda vabas õhus ja laiemal maa-alal. Tihti peab ostja tegema otsuse just kitsal alal poe riiulite vahel, aga nii on väga keeruline öelda, kas see on just ostja jaoks parim jalanõu.


Kohapeal on võimalik tutvuda ka Royal Bay kompressioontoodetega.


Kolm kiiremat Newton Running jooksujalanõude ostjat saavad kingituseks super head Royal Bay spordisokid!



Recent Posts

See All
bottom of page