top of page

Newton Running Vabaõhumuuseumis

Täna, 11.mail on taas võimalik testida Newton Running sporditosse Tradehouse tervisejooks ja -kõnd sarja 2.etapil Vabaõhumuuseumis.

Vabaõhumuuseum
Foto: stamina.ee / Vabaõhumuuseumi eksponaadid

Võistluskeskus ning start ja finiš asuvad Eesti Vabaõhumuuseumis, Maa-arhitektuuri keskuse juures asuval parkimisplatsil. Autode parkimine toimub võistluskeskuse juures asuvas parklas.

NB! Vabaõhumuuseumi territooriumile pääsevad vaid sarjaga liitunud osalejad. Kaaslased ja tuttavad saavad territooriumile vaid piletiga ja peaväravast. 4,2km pikkusel rajal ootab avastamist 28 eksponaati.


Esimesel etapil oli Newtoni tossude vastu huvi suur ning paljud jooksusõbrad said jalga uued Newtonid, millega jooksuradadel rõõmuga kilomeetreid mõõta. Loodame ka täna neid jooksul kohata!


Täna on hea ja mugav võimalus Newtoni jalasõbralike uue põlvkonna jooksujalanõudega tutvust teha, testida ja uurida, mis need tossud eriliseks teeb ja miks neid soovitame.


Nagu ikka on kiirematel huvilistel parem valik ja premeerime kolme esimest tossude ostjat Royal Bay spordisokkidega.


Aga meil on veel üks eripakkumine, mis kehtib ainult tänasel jooksul 👉 Distance S 10 hind nii meeste kui naiste mudelile on 125 EUR (tavahind 160 EUR)


Newton Running Distance S 10
Mõeldes Ukrainale - Newtonil on ka Ukraina rahvusvärvides meeste jooksujalanõu Distance S 10

Meie telgist saab samuti nõu nii massaaži kui füsioteraapia teemadel. Astuge julgelt ligi!

bottom of page