top of page

Rabajooks 95 - sportlikult väärikas pühapäev


Pildil Sander Jürs, kelle eelistatud jooksujalanõu on Newton Running Distance S

Meil oli suur rõõm olla esindatud juubelit tähistaval 95. Rabajooksul! Nii palju rõõmsaid ja tervisest pakatavaid inimesi ei näe just iga päev, rääkimata headest sportlikest tuttavatest 😊

Kõik, kes starti tulid, olid ülimalt tublid. Eriline tunnustus aga kõige pisematele, lastejooksudes osalejatele. Teie kätes on ju meie rahva tervis ja sportlikud tulemused tulevikus!

Seda tõestas ka 11-aastane Marit Tarm, kelle tulemus 25.12 jäi napi 2 sekundiga lahutama naiste vanuseklassi võidust. Ühtlasi tegi noor jooksja sellega ka Rabajooksul ajalugu ning Marit Tarm sai pärjatud kahe medaliga!


Pikkade traditsiooniga Rabajooksu üritusel ei ole siiani ükski tütarlaste vanuseklassi võitja tulnud naiste arvestuses 3 parima sekka. Põhijooksus, kus kohal olid ka need, kes soovisid joosta tulemuse peale, kihutas parima Newtoni jooksjana kokkuvõttes neljandana üle finishijoone Sander Jürs.

Fysioparki poolt siirad õnnesoovid! Juubelijooksu kiireim mees oli Karel Hussar ajaga 18.42 ning kiireim naine Mirjam Vint ajaga 25.10. Poiste vanuseklassi võitja oli Richard Vlassov ajaga 25.17 ja tüdrukute vanuseklassi võitja Marit Tarm ajaga 25.12. Kindlasti plaanime ka sügisel toimuval Rabajooksul olla esindatud Newton Running jalanõunõudega ning panustada omalt poolt taaskord loosiauhindadega.





Recent Posts

See All
bottom of page